تصویر گچبری مدرن
Rate this post

گچبری مدرن، نه تنها یک تکنیک ساختمانی، بلکه هنری است که ریشه در تاریخ کهن معماری و ساختمان‌سازی دارد. با نگاهی به سیر تحول این هنر در طول اعصار، اصالت و اهمیت گچبری در آرایش فضاهای داخلی و خارجی آشکار می‌گردد. گچ کاری مدرن و به طور کلی هنر گچ کاری، استفاده از ماده‌ای طبیعی به نام گچ است که از فرآوری سنگ گچ به دست می‌آید و در ساختمان‌سازی برای پوشش سطوح، ایجاد ظرافت‌های هنری و همچنین به عنوان عایق مورد استفاده قرار می‌گیرد. گچبری مدرن نیز با همین مبنا شکل گرفته و اغلب با اصطلاح گچ کاری مدرن به صورت مترادف به کار می‌رود.

گچبری مدرن، سبکی متمایز در هنر گچبری است که در طراحی و اجرای آن از اشکال، خطوط و عناصر ویژه سبک مدرن بهره گرفته می‌شود. در گچبری مدرن، دیگر خبری از نقوش سنتی مانند گل و بوته، تاج‌ها و موتیف‌های کلاسیک در دیوارها و سقف‌ها نیست. گچ کاری گچبری مدرن فرآیندی است که در آن ماده اولیه گچ با آب و سایر افزودنی‌های لازم ترکیب شده و به منظور ایجاد ظرافت‌های نهایی بر روی بخش‌های مختلف ساختمان اعمال می‌گردد. اگرچه از دیرباز، اجرای گچ کاری گچبری مدرن و سنتی به روش دستی انجام می‌شده است، امروزه روش‌های نوینی مانند استفاده از گچبری پیش‌ساخته نیز رواج یافته که سرعت و دقت اجرا را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.گچبری مدرن یک هنر تزئینی است که با استفاده از گچ و تکنیک‌های مدرن و خلاقانه، طرح‌ها و آثار هنری زیبا و جذاب ایجاد می‌کند. این هنر شامل طراحی‌های هنری، آبستره‌ها، پترن‌ها و تزیینات دیواری می‌شود که به کمک ابزارهای خاصی انجام می‌شود. این هنر به عنوان یک روش زیباسازی داخلی و خارجی ساختمان‌ها و فضاهای مختلف استفاده می‌شود.

گچبری مدرن چیست؟

گچبری مدرن، یک رویکرد نوین و متمایز در هنر گچبری است که در آن دیگر نشانی از طرح‌های پر زرق و برق سلطنتی و نقوش شلوغ گچبری سنتی دیده نمی‌شود. در گچبری و گچ کاری مدرن، معمولاً از طرح‌هایی با خطوط ساده، زوایای قائمه و منحنی‌های خاص و مینیمال استفاده می‌گردد. این اشکال و عناصر ویژه سبک مدرن، سبب می‌شوند که گچ کاری مدرن در عین سادگی، از جلوه‌ای شیک و امروزی برخوردار باشد. اطلاق صفت مدرن به گچ بری و گچ کاری، تنها به فرم و طرح‌های خاص این سبک محدود نمی‌شود.

بلکه، تکنیک‌های اجرایی نیز می‌توانند سبب اطلاق صفت گچ کاری مدرن به یک اثر گچبری شوند. به عنوان مثال، تا پیش از این، تنها روش مرسوم برای گچ بری و گچ کاری، روش سنتی و دستی بود که نیازمند صرف زمان و دقت فراوان توسط استادکار ماهر برای پرداختن به جزئیات طرح‌ها بود. در مقابل این روش، گچبری پیش‌ساخته به عنوان یک تکنیک مدرن در گچبری مطرح می‌شود. در گچ کاری مدرن پیش‌ساخته، قالب‌های گچی ابتدا در کارگاه تهیه شده و سپس به محل پروژه منتقل و نصب می‌گردند.

لوازم و ابزار گچبری مدرن (ابزار گچکاری مدرن)

گچ کاری مدرن، همانند هر حرفه دیگری، نیازمند مجموعه‌ای از لوازم و ابزار تخصصی است. در واقع، بدون دسترسی به ابزار مناسب، دستیابی به نتیجه مطلوب و ایده‌آل در گچ کاری مدرن و گچ بری مدرن دشوار خواهد بود. چه یک متخصص گچ کاری مدرن و چه فردی با سال‌ها تجربه در زمینه‌ی گچ بری مدرن، برای انجام پروژه‌های خود، از مراحل اولیه تا ظریف‌کاری‌های نهایی، به ابزارهای خاصی نیاز دارند. بر این اساس، مجموعه‌ای از لوازم و ابزار گچ کاری مدرن برای این منظور در نظر گرفته می‌شود که هر متخصص گچبری مدرن ممکن است بر اساس نیاز و تخصص خود از آن‌ها به نسبت‌های مختلف استفاده کند. در ادامه به برخی از لوازم و ابزار گچبری مدرن اشاره می‌گردد:

  • ماله گچ کاری مدرن: انواع مختلف ماله‌ها در بازار برای انجام گچبری مدرن موجود هستند. هر یک از این ماله‌ها برای اهداف خاصی مانند لکه‌گیری یا پرداخت نهایی در گچ کاری طراحی شده‌اند. نکته مهم در انتخاب و استفاده از ماله گچبری مدرن، توجه به میزان تیزی آن است. ماله‌های کند ممکن است کیفیت کار را پایین آورند، در حالی که ماله‌های بسیار تیز می‌توانند خطرناک باشند.
  • استامبولی: استفاده از استامبولی در فرآیند گچبری مدرن برای مخلوط کردن مصالح مختلف از جمله گچ و آب، امری ضروری است. یک استامبولی تمیز و عاری از مواد چسبیده، از ویژگی‌های یک گچ کار ماهر است.
  • دمبر: دمبر یکی از ابزارهای اساسی در گچبری مدرن به شمار می‌رود. این ابزار شبیه چاقویی با نوک تیز است که برای برش و شکل دادن به گچ استفاده می‌شود.
  • بومخوار: بومخوار یا تمیز کننده بوم، ابزاری دیگر برای گچ بری مدرن است که برای تمیز کردن و آماده‌سازی سطح زیرکار (بوم) مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • وردنگی: در هنگام اجرای گچبری مدرن، برای خط‌کشی و علامت‌گذاری محل‌های برش در گچ کاری مدرن از وردنگی استفاده می‌شود.
  • قلم بوم گیر: قاشقی کردن و ایجاد انحنا در گچبری مدرن، مانند سایر سبک‌های گچبری، اجتناب‌ناپذیر است. قلم بوم گیر ابزاری است که برای این منظور و همچنین برای ایجاد حالت چدنی در بخش‌های مختلف گچ بری مدرن به کار می‌رود.

طرح گچبری مدرن و طرح گچکاری مدرن جدید

طرح‌ها، نقش محوری در انواع گچبری ایفا می‌کنند. در واقع، هدف اصلی گچبری مدرن و هر نوع گچبری دیگر، خلق طرح‌هایی است که در نگاه اول توجه را جلب کرده و به زیبایی و جذابیت فضاها می‌افزایند. در گچبری مدرن نیز، طرح‌های انتخاب شده، هدف نهایی کار را تعیین می‌کنند. طرح گچبری مدرن و طرح گچکاری مدرن جدید، همواره در حال تکامل و نوآوری هستند.

طرح‌های متنوعی که توسط اساتید و متخصصین گچ کاری مدرن طراحی و اجرا می‌شوند، به سلیقه کارفرما و سبک کلی دکوراسیون داخلی فضا بستگی دارد. در فضاهایی با دکوراسیون مدرن، استفاده از طرح گچ بری مدرن انتخابی ایده‌آل است. این طرح‌ها در گچبری مدرن، بهترین وسیله برای تزئین فضاهای مدرن بوده و همچنین به اجرای نورپردازی‌های متنوع که از ویژگی‌های بارز سبک مدرن است، کمک می‌کنند.

در طراحی گچ بری مدرن، نیازی به تقارن کامل و خط‌کشی دقیق تمامی بخش‌های طرح نیست. چرا که در طرح گچبری مدرن و طرح گچ کاری مدرن جدید، عموماً از طراحی‌ها و خطوط ساده و غیرمتقارن در کنار طرح‌های زاویه‌دار با زوایای مختلف استفاده می‌گردد. این طرح‌ها هم در گچبری مدرن دیوارها و هم در گچبری مدرن سقف به وفور دیده می‌شوند. طرح‌های هندسی و اشکال متنوع هندسی که در گچ بری مدرن به کار می‌روند، فضاهای داخلی را هر چه بیشتر به سمت سبک مدرن سوق می‌دهند.

قاب گچبری مدرن

در گچبری مدرن، مدل قاب گچبری با سبک‌های کلاسیک تفاوت دارد. اگرچه هدف نهایی از قاب گچبری، مشخص کردن و جداسازی یک فضا از محیط اطراف است، اما روش اجرای آن در گچ بری مدرن با سایر سبک‌ها متفاوت است. قاب‌سازی دیوار، قاب اطراف کاغذ دیواری، قاب اطراف آینه تزئینی یا دکوراتیو، قاب‌بندی دیوار پذیرایی و انواع قاب‌بندی‌های مورد استفاده برای سقف، در گچبری مدرن سبک و سیاق خاص این سبک را به نمایش می‌گذارند.

استفاده از قاب گچ بری مدرن با کمک خطوط ساده، مستقیم و مورب می‌تواند فضایی دلنشین و هماهنگ با عناصر مدرن ایجاد کند. این قاب‌ها به آسانی با وسایل اطراف خود هماهنگ شده و جلوه آن‌ها را دوچندان می‌کنند.

گچبری مدرن نقش برجسته

گچبری مدرن کناف

نصب آسان، سریع و راحت کناف، آن را به یک ابزار کمکی کارآمد در اجرای گچ بری مدرن و سایر سبک‌های گچبری تبدیل کرده است. در روش سنتی گچبری، عموماً از میلگرد، جوشکاری، رابیتس و سپس نصب طرح‌های گچبری بر روی آن استفاده می‌شود. اما گچبری مدرن کناف و استفاده از این ابزار، نیاز به جوشکاری و سایر روش‌های پرهزینه و زمان‌بر را از بین برده و سرعت اجرای گچ کاری مدرن را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد. یکی از محدودیت‌های گچبری مدرن کناف، عدم تحمل وزن زیاد توسط کناف است.

کناف از ماده اولیه‌ای به نام پلی یورتان ساخته می‌شود که مقاومت بالایی در برابر وزن ندارد. با این حال، این ویژگی برای گچبری مدرن می‌تواند یک مزیت محسوب شود، زیرا در گچ بری مدرن معمولاً از طرح‌های شلوغ و پرکار استفاده نمی‌شود. در نتیجه، میزان گچ مورد استفاده در این سبک نسبت به سبک‌های کلاسیک و نئوکلاسیک کمتر است. بنابراین، می‌توان با اطمینان از گچبری مدرن کناف استفاده کرد و نگران تحمل وزن آن نبود.

انواع مدل‌های گچ بری مدرن

هر سبک از گچ بری، دارای مدل‌های خاص خود است. هنگامی که کارفرما تصمیم به انتخاب یک سبک گچبری برای فضای خود می‌گیرد، لازم است با انواع مدل‌های خاص آن سبک آشنا شود. آشنایی کارفرما با مدل‌های مختلف گچبری، به همراه راهنمایی‌های متخصصین گچبری، انتخاب بهترین و مناسب‌ترین مدل را برای او آسان‌تر می‌کند. در سبک خاص گچ بری مدرن نیز، انواع مدل‌های متنوعی وجود دارند. در ادامه به معرفی تعدادی از انواع مدل‌های گچ بری مدرن می‌پردازیم:

  • گچ بری مدرن با نقش برجسته: در گچبری مدرن، علاوه بر استفاده از طرح‌های هندسی و خطوط ساده، گاهی از نقوش برجسته با طراحی‌های امروزی و مدرن نیز استفاده می‌گردد. طراحی و اجرای یک طرح گل شیپوری برجسته در گچ بری مدرن به همان اندازه جذاب است که طرح‌های مرسوم این سبک مورد استقبال قرار می‌گیرند. برای گچ بری مدرن اتاق پذیرایی یا سایر فضاها، سفارش طرح‌های نوین مانند شخصیت‌های کارتونی یا طرح ماشین و عروسک برای اتاق کودکان نیز بسیار محبوب است و به راحتی با تکنیک گچ بری مدرن با نقش برجسته قابل اجرا می‌باشد.
  • گچ بری مدرن برهشته: در گچ بری برهشته، معمولاً از طرح‌ها و مدل‌های مرسوم استفاده می‌شود، با این تفاوت که در این سبک، استفاده از اختلاف سطح و برجسته‌سازی مدل‌ها به وفور دیده می‌شود. در این تکنیک از گچ بری مدرن، طرح تزئینی در سطح صاف به عمق کمتر از دو سانتی‌متر طراحی و اجرا می‌گردد تا در عقب و پشت کار، سطحی موازی با سطح جلو تشکیل شود.
  • گچ بری مدرن کشته بری: یکی دیگر از مدل‌های گچ بری مدرن، مدل کشته بری است. در این روش گچ کاری مدرن، ابتدا گچ زبره نیم‌کش بر روی محل مورد نظر کشیده شده و سپس گچ نرمه بر روی آن اعمال می‌گردد. پس از این مرحله، یک لایه دیگر از گچ نرمه با آب بیشتر بر روی کار کشیده می‌شود تا لایه‌ای نازک و مرطوب برای اجرای طرح نهایی گچ بری مدرن کشته بری فراهم گردد.

از گچبری مدرن و گچکاری مدرن در چه مکان‌هایی می‌توان استفاده کرد؟

شاید این سوال برای شما نیز مطرح شده باشد که از گچبری مدرن و گچکاری مدرن در چه فضاهایی می‌توان بهره برد. در پاسخ می‌توان گفت که به دلیل تنوع بالای طرح و مدل در گچبری مدرن، می‌توان از آن برای تزئین مکان‌های مختلف از جمله سالن پذیرایی، اتاق خواب، آشپزخانه، سالن‌های اجتماعات و غیره استفاده کرد. علاوه بر این، استفاده از گچبری مدرن و گچکاری مدرن در فضاهای غیرمسکونی مانند هتل‌ها، شرکت‌های تجاری و ساختمان‌های اداری نیز رایج است. تنوع در طرح و رنگ در گچبری مدرن این امکان را به کارفرما و متخصصین گچ کاری مدرن می‌دهد که بر اساس سبک خاص دکوراسیون هر فضا، طرح و مدل منحصربه‌فردی را طراحی و اجرا نمایند.

  • گچکاری مدرن سقف: سقف یکی از بخش‌های مهم ساختمان است که استفاده از گچبری مدرن در آن بسیار رایج است. گچبری و گچ کاری مدرن سقف به طراحان داخلی این امکان را می‌دهد که به آسانی عیوب و نقص‌های سقف را پوشانده و در کنار آن، از نورپردازی‌های زیبا در دل طرح‌های گچبری مدرن بهره ببرند.
  • گچ کاری مدرن ستون: در فضاهای بزرگ که نیاز به استفاده از ستون‌های اضافی برای مقاوم‌سازی وجود دارد، می‌توان از گچ کاری مدرن ستون به عنوان یک عنصر دکوراتیو جذاب استفاده کرد و ستون‌های نه چندان زیبا را به المان‌های برجسته در طراحی داخلی مدرن تبدیل نمود.
  • گچکاری مدرن ساختمان: به طور کلی، گچ کاری مدرن ساختمان، روشی کارآمد برای خلق طرح‌های جذاب با استفاده از گچ است که می‌تواند فضاهای داخلی را به محیطی دلنشین و چشم‌نواز تبدیل کند. این کار پس از طراحی مدل‌های مدرن توسط متخصصین گچبری مدرن و گچ کاری مدرن و با استفاده از ابزارهای مخصوص انجام می‌شود.
  • گچ کاری اپن مدرن: اگرچه طراحی آشپزخانه‌های مدرن اغلب بدون اپن صورت می‌گیرد، اما برای افرادی که همچنان به داشتن اپن آشپزخانه علاقه دارند، گچ کاری مدرن اپن می‌تواند فرصتی برای تزئین و جداسازی فضای آشپزخانه از سالن پذیرایی فراهم کند.

نمونه گچبری مدرن

گچبری مدرن به عنوان یکی از جذاب‌ترین سبک‌های گچبری در ساختمان‌های مسکونی و غیرمسکونی شناخته می‌شود. در مقایسه با فضاهای غیرمسکونی، استفاده از گچبری‌های کلاسیک و نئوکلاسیک در این فضاها کمتر دیده می‌شود، در حالی که گچبری مدرن برای هر نوع فضا و کاربری، سبکی کاملاً مناسب و انعطاف‌پذیر است. به عنوان مثال، می‌توان یک سالن جلسه و کنفرانس را با سبک گچبری مدرن تزئین کرد، بدون آنکه فضای آن از حالت رسمی خارج شود.

البته برای این منظور، دقت در انتخاب بهترین مدل و طرح برای گچبری مدرن امری ضروری است. به همین دلیل است که در شرکت‌های معتبر و با تجربه گچکاری و گچبری، انتخاب بهترین مدل و طرح گچبری مدرن با همکاری و راهنمایی متخصصین صورت می‌پذیرد. برای این کار، ابتدا فضای مورد نظر به طور کامل بررسی شده و سپس مناسب‌ترین مدل و طرح بر اساس آن طراحی و آماده اجرا می‌گردد.

نمونه گچبری مدرن بر اساس طرح‌ها و مدل‌های مختلف تعریف می‌شود. در شرکت‌های حرفه‌ای گچکاری و گچبری، نمونه‌های متنوعی از گچبری مدرن در کنار سایر سبک‌ها و مدل‌ها در دسترس مشتریان قرار می‌گیرد. این نمونه‌ها به کارفرما کمک می‌کنند تا با راهنمایی متخصصین، طرح مورد نظر خود را انتخاب کرده و برای اجرای آن برنامه‌ریزی کند. نمونه گچبری مدرن باید با سبک کلی فضای داخلی هماهنگ باشد، زیرا این هماهنگی تاثیر بسزایی در نتیجه نهایی کار خواهد داشت.

 

نحوه گچکاری و گچبری مدرن

در انجام هر کاری، رعایت نظم و ترتیب از اصول اساسی است. این موضوع در مورد کارهایی که با دست انجام می‌شوند و نتیجه نهایی آن‌ها یک اثر هنری است، مانند گچکاری و گچبری مدرن نیز صادق است. گچکاری و گچبری مدرن دارای مراحلی است که رعایت صحیح آن‌ها در طول فرآیند کار، نتیجه نهایی را تعیین می‌کند. نادیده گرفتن هر یک از این مراحل می‌تواند منجر به بروز مشکل در کل پروژه شود. بر این اساس، نحوه گچکاری و گچبری مدرن را می‌توان به مراحل زیر تقسیم‌بندی کرد:

  1. انتخاب گروه متخصص و حرفه‌ای برای انجام کار: این مرحله از مهم‌ترین مراحل است، زیرا انتخاب افراد غیرمتخصص می‌تواند منجر به نتیجه نامطلوب و ناامیدی کارفرما شود. سپردن کار به یک گروه کاربلد، تضمین‌کننده‌ی کیفیت و امکان نظارت اصولی بر روند کار است.
  2. انتخاب طرح مناسب: پس از انتخاب گروه مناسب، نوبت به انتخاب طرح و مدل دلخواه و متناسب با فضا می‌رسد. همکاری با طراحان داخلی یا استفاده از تخصص گروه گچبری در این مرحله اهمیت دارد.
  3. انتخاب پایه و زمینه کار:انتخاب روش اجرای گچبری مدرن، اعم از استفاده از کناف، رابیتس یا سایر روش‌ها، مرحله‌ی بعدی است. 4. تهیه خمیر گچبری: مخلوط کردن صحیح گچ یا گچ و خاک با میزان مناسب آب، امری حیاتی است. کم یا زیاد بودن آب می‌تواند کیفیت نهایی کار را تحت تاثیر قرار دهد. 5. چسباندن گچ بر روی سطح و پرداختن به آن: در این مرحله، خمیر گچبری تهیه شده بر روی سطح مورد نظر اعمال شده و پس از کمی گیرایی، توسط متخصصین گچبری با استفاده از ابزارهای مخصوص، طرح‌ها و مدل‌های مورد نظر بر روی آن اجرا می‌گردد. 6. رنگ آمیزی گچبری مدرن: پس از خشک شدن کامل گچبری، مرحله‌ی نهایی رنگ‌آمیزی است که بر اساس سبک و سلیقه انتخاب و اجرا می‌شود.

مراحل ذکر شده مربوط به روش دستی و سنتی گچبری مدرن است. در روش پیش‌ساخته، بسیاری از این مراحل در کارگاه انجام شده و قطعات آماده برای نصب به محل پروژه منتقل می‌شوند.

نکات مهمی که هنگام گچکاری مدرن (گچبری مدرن) باید به آن توجه کنید:

در طراحی و اجرای گچکاری مدرن، توجه به نکات زیر ضروری است تا نتیجه‌ی مطلوب حاصل گردد:

  • انتخاب طرح و مدل مناسب و هماهنگ با دکوراسیون کلی فضا.
  • انتخاب یک گروه گچبری مدرن با تجربه و مهارت کافی.
  • دو لایه بستن صفحات رابیتس در فضاهایی با سقف کاذب.
  • ایجاد ترک‌های مناسب در لایه‌های گچ با ضخامت زیاد برای خروج آب و خشک شدن مناسب.
  • رعایت نسبت مناسب آب و گچ در تهیه‌ی خمیر گچبری مدرن.
  • آماده‌سازی سطح کار و پاکسازی آن از هرگونه آلودگی و نقص.
  • استفاده از ابزار مناسب و استاندارد در اجرای گچکاری مدرن.

مزایا و معایب گچبری مدرن

آگاهی از مزایا و معایب هر کاری، از جمله گچبری مدرن، قبل از اقدام به آن، تصمیمی عاقلانه است.

مزایای گچبری مدرن:

  • تنوع بالای طرح‌ها و مدل‌های امروزی.
  • امکان استفاده از رنگ‌های زنده و متنوع در رنگ‌آمیزی.
  • ایجاد جلوه‌ای مدرن و زیبا در فضا.
  • افزایش چشمگیر زیبایی و جلوه‌ی مبلمان مدرن.
  • قابلیت انطباق و هماهنگی با انواع وسایل و مبلمان داخلی.
  • افزایش ارزش افزوده‌ی ساختمان.
  • مقاومت بالا در برابر حرارت و رطوبت (در صورت استفاده از مواد مناسب).

معایب گچبری مدرن:

  • طرح‌های نسبتاً ساده‌تر در مقایسه با سبک‌های کلاسیک و نئوکلاسیک.
  • تنوع رنگی محدودتر در مقایسه با سایر سبک‌ها.

مزایا و معایب گچکاری مدرن

گچکاری مدرن را می‌توان تا حد زیادی مترادف با گچبری مدرن دانست و مزایا و معایب آن مشابه موارد ذکر شده برای گچبری مدرن است. این سبک بر استفاده از طرح‌های ساده‌تر و مدرن‌تر تاکید دارد و ممکن است تنوع طرح و رنگ در آن به اندازه‌ی سبک‌های سنتی نباشد. با این وجود، حس مدرنیته و نوآوری که گچکاری مدرن به فضا می‌بخشد، می‌تواند اجرای دکوراسیون داخلی مدرن را برای طراحان آسان‌تر و برجسته‌تر کند.

قیمت گچبری مدرن

تعیین قیمت گچبری مدرن از الگوی کلی قیمت‌گذاری گچبری پیروی می‌کند و به عواملی مانند طرح و مدل درخواستی، کیفیت کار، میزان مصالح مورد نیاز، زمان اجرا، وسعت سطح، و تکنیک اجرا بستگی دارد. توجه به این نکته ضروری است که قیمت پایین برخی افراد ممکن است به دلیل کیفیت پایین مواد اولیه یا عدم تخصص کافی مجری باشد. انتخاب یک گروه حرفه‌ای و کاربلد برای اجرای گچبری مدرن با کیفیت، در نهایت می‌تواند نتیجه‌ی مطلوب و دلخواه را به همراه داشته باشد.

انتخاب پایه و زمینه کار:انتخاب روش اجرای گچبری مدرن، اعم از استفاده از کناف، رابیتس یا سایر روش‌ها، مرحله‌ی بعدی است. 4. تهیه خمیر گچبری: مخلوط کردن صحیح گچ یا گچ و خاک با میزان مناسب آب، امری حیاتی است. کم یا زیاد بودن آب می‌تواند کیفیت نهایی کار را تحت تاثیر قرار دهد. 5. چسباندن گچ بر روی سطح و پرداختن به آن: در این مرحله، خمیر گچبری تهیه شده بر روی سطح مورد نظر اعمال شده و پس از کمی گیرایی، توسط متخصصین گچبری با استفاده از ابزارهای مخصوص، طرح‌ها و مدل‌های مورد نظر بر روی آن اجرا می‌گردد. 6. رنگ آمیزی گچبری مدرن: پس از خشک شدن کامل گچبری، مرحله‌ی نهایی رنگ‌آمیزی است که بر اساس سبک و سلیقه انتخاب و اجرا می‌شود.

مراحل ذکر شده مربوط به روش دستی و سنتی گچبری مدرن است. در روش پیش‌ساخته، بسیاری از این مراحل در کارگاه انجام شده و قطعات آماده برای نصب به محل پروژه منتقل می‌شوند.

نکات مهمی که هنگام گچکاری مدرن (گچبری مدرن) باید به آن توجه کنید:

در طراحی و اجرای گچکاری مدرن، توجه به نکات زیر ضروری است تا نتیجه‌ی مطلوب حاصل گردد:

  • انتخاب طرح و مدل مناسب و هماهنگ با دکوراسیون کلی فضا.
  • انتخاب یک گروه گچبری مدرن با تجربه و مهارت کافی.
  • دو لایه بستن صفحات رابیتس در فضاهایی با سقف کاذب.
  • ایجاد ترک‌های مناسب در لایه‌های گچ با ضخامت زیاد برای خروج آب و خشک شدن مناسب.
  • رعایت نسبت مناسب آب و گچ در تهیه‌ی خمیر گچبری مدرن.
  • آماده‌سازی سطح کار و پاکسازی آن از هرگونه آلودگی و نقص.
  • استفاده از ابزار مناسب و استاندارد در اجرای گچکاری مدرن.

    آموزش گچبری مدرن

مزایا و معایب گچبری مدرن

آگاهی از مزایا و معایب هر کاری، از جمله گچبری مدرن، قبل از اقدام به آن، تصمیمی عاقلانه است.

مزایای گچبری مدرن:

  • تنوع بالای طرح‌ها و مدل‌های امروزی.
  • امکان استفاده از رنگ‌های زنده و متنوع در رنگ‌آمیزی.
  • ایجاد جلوه‌ای مدرن و زیبا در فضا.
  • افزایش چشمگیر زیبایی و جلوه‌ی مبلمان مدرن.
  • قابلیت انطباق و هماهنگی با انواع وسایل و مبلمان داخلی.
  • افزایش ارزش افزوده‌ی ساختمان.
  • مقاومت بالا در برابر حرارت و رطوبت (در صورت استفاده از مواد مناسب).

معایب گچبری مدرن:

  • طرح‌های نسبتاً ساده‌تر در مقایسه با سبک‌های کلاسیک و نئوکلاسیک.
  • تنوع رنگی محدودتر در مقایسه با سایر سبک‌ها.

    آموزش گچبری مدرن در تهران

مزایا و معایب گچکاری مدرن

گچکاری مدرن را می‌توان تا حد زیادی مترادف با گچبری مدرن دانست و مزایا و معایب آن مشابه موارد ذکر شده برای گچبری مدرن است. این سبک بر استفاده از طرح‌های ساده‌تر و مدرن‌تر تاکید دارد و ممکن است تنوع طرح و رنگ در آن به اندازه‌ی سبک‌های سنتی نباشد. با این وجود، حس مدرنیته و نوآوری که گچکاری مدرن به فضا می‌بخشد، می‌تواند اجرای دکوراسیون داخلی مدرن را برای طراحان آسان‌تر و برجسته‌تر کند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *